Woon jij aan de Costa Blanca Noord of Zuid of ken je de regio goed?

TOPVERKOPER Vastgoed Spanje (ES)

Gold Estates zet in op de beste locaties met doordachte architecturale concepten en ontwerpen en is daardoor dé referentie voor appartementen/woningen/villa’s in Spanje en in België.

Gold Estates realiseert een gezonde en groeiende omzet en heeft meer dan voldoende projecten in de pipeline om zich van haar toekomst te verzekeren.

Binnenkort zullen onze klanten massaal afreizen naar Spanje. Om al deze klanten een professionele begeleiding te kunnen aanbieden in combinatie met juiste informatie/advies, zijn we vandaag, ter uitbreiding van ons Spaans team, op zoek naar commerciële talenten (m/v).

Functieomschrijving

• Na een professionele en intensieve opleidingsperiode in ons eigen project Blue Line Apartment hotel in Spanje, word je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca.

• Je haalt de klant op aan de luchthaven, dit kan zowel s’morgens vroeg zijn maar soms ook s’avonds laat en je brengt uiteraard de klant ook terug naar de luchthaven.

• Je zal gedurende drie dagen samen met je klant, op een aangename en ontspannen manier, de regio verkennen en ontdekken en de verschillende geselecteerde panden voorstellen en bezoeken, die beantwoorden aan de verwachtingen van de klant.

• Deze driedaagse infotrip zal je vooraf grondig voorbereiden en de projecten reeds op voorhand hebben bezocht.

• Drie woorden zijn hierbij belangrijk: ‘locatie, locatie, locatie’. Dus grondige kennis van de regio en van de diverse projecten in deze regio, is een absolute MUST.

• Je zal ter voorbereiding, telefonisch overleg plegen met je collega in België die de klant reeds een eerste maal heeft bezocht en alle verwachtingen van de klant duidelijk in kaart heeft gebracht.

• Op basis van deze analyse zal je in overleg met je Belgische collega, een selectie van panden maken die je zal bezoeken samen met je klant.

• Je bent tevens actief op zoek naar nieuwe nieuwbouwprojecten binnen jouw regio met wie we kunnen samenwerken. Je introduceert Gold Estates en jezelf en je zorgt voor een uitstekende relatie met de plaatselijke promotoren.

• Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je bezorgt continue feedback en in ruil mag je rekenen op een ‘state of art’ opleiding en permante coaching, je zal een echte professional worden.

Mensen helpen bij het verwezenlijken van hun ultieme droom namelijk een eigendom verwerven onder de Spaanse zon!

Profiel

• Je bent woonachtig in de regio Costa Blanca Noord of Costa Blanca Zuid
• Je hebt bij voorkeur een hogere economische opleiding genoten of gelijkwaardig door ervaring.
• Ervaring in een relevante, externe commerciële functie is zeker een pluspunt maar geen must.
• Je houdt ervan energie in je job te stoppen en je bent gepassioneerd door commercieel/adviserend werk.
• Je bent ernstig, gedreven en gemotiveerd. Je hebt een verzorgd voorkomen.
• Je draait je hand niet om voor fieldwerk, je bent enthousiast om wanneer nodig ook s’ avonds en in het weekend te werken.
• Je bent een contactvaardig persoon die snel een vertrouwensrelatie weet op te bouwen met de klant.
• Je bent assertief en hebt een gezonde dosis lef.
• Je bent communicatief en klantvriendelijk, weet van aanpakken en een teamplayer die vlot in overleg gaat. Je voelt je thuis in een ambitieuze organisatie waar initiatieven, creativiteit en ondernemerschap sterk gewaardeerd worden.

‘Will’ ‘Drill’ en ‘Skill’ belonen we graag

De medewerkers die bij ons werken, doen dit vooral omdat:

☀️  We meer dan 150 uur per jaar investeren in de groei en professionele begeleiding van onze medewerkers. Onze mensen zijn onze human capital en we doen er alles aan om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons word je een echte expert.

☀️  We een aantrekkelijke salarispakket aanbieden met bijhorende incentives.

En we hebben het hier nog maar half uitgelegd hoe leuk deze hobby (Euh… sorry…. ‘job’) eigenlijk wel is.

Kom jij ons dynamisch team versterken? Solliciteer vandaag nog! 

Kan je niet langer wachten? Reageer vandaag nog. ‘Yes You Can’…

Onze "MARKETING-MACHINE" draait op volle toeren!!

"Het overtrof wat we gehoord hebben! We voelden onmiddelijk de klik, een droom? Nee voor ons is het werkelijkheid geworden..."
Dave & dorothy
Tevreden klanten

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?

Open chat
1
Hey ook op zoek naar de zon, zee en strand? 🏖