Puur genieten in Villajoyosa, verborgen parel aan de Costa Blanca

Op een half uurtje rijden van Alicante, aan de Middellandse Zee, bots je op het idyllische vissersdorpje Villajoyosa. Deze plek koos Gold Estates uit voor het Pure Sea-project. Nergens anders komen zon, zee en rust zo samen als hier. Zoals de naam Pure Sea al suggereert, draait het bij dit boetiekproject helemaal rond de zee.

In Villajoyosa, aan de Costa Blanca Noord, ontwikkelt het Belgische Gold Estates 22 luxeappartementen en 7 penthouses. Alle units zijn voorzien van ruime terrassen met uitzicht over de Middellandse Zee. Maar ook vanuit de meeste slaapkamers geniet je van rechtstreeks zeezicht. Dit is een paradijs op aarde voor wie graag opstaat en gaat slapen met een prachtig zicht op de blauw kleurende zee.

3000 uur zon per jaar
Villajoyosa betekent letterlijk de ‘vrolijke’ of ‘vreugdevolle’ stad. Aangezien het bekendstaat als één van de mooiste badplaatsen aan de Costa Blanca, heeft het visserdorpje zijn naam zeker niet gestolen. Met warme zomers en milde winters geniet je in Pure Sea van gemiddelde 3000 uren zon per jaar. Villajoyosa biedt ook alles van het goede Spaanse leven. Winkels, marktjes, restaurants, gezellige cafeetjes en 3,5 km kust. Dit is puur genieten op het ritme van de zee.

Pure Sea, dat is puur genieten op het ritme van de Middelandse Zee.

Spaans vastgoed in trek
Investeren in Spaans vastgoed was bij Belgen nooit zo populair als nu. 90% van Pure Sea is al verkocht. Belgen verkiezen duidelijk om met een betrouwbare Belgische partner te werken die hen kan begeleiden en volledig kan ontzorgen. Niet alleen wat betreft de aankoop, maar ook met de eventuele verhuur achteraf. Gold Estates biedt het volledige pakket.

Kwalitatieve afwerking
De inrichting van de units, of het nu appartementen of penthouses zijn, is afgestemd op de Belgische standaarden. Verwacht je aan hedendaags interieur, functioneel design en hoogwaardige afwerking. Hier vind je comfort, maar ook knusse gezelligheid. Bovendien beschikt Pure Sea over een riant openluchtzwembad.

Meer weten?
Download het gratis e-book hier

Contact

Sorry!

Iconic start vanaf €785.000.

Informatie aanvragen

Iconic prijslijst aanvragen

Iconic folder aanvragen