Vrijstaande villa met indrukwekkend uitzicht

Polop, Alicante - Costa Blanca Noord

Vanaf 320.000

Beschrijving

Vrijstaande villa voor minstens 6 personen die beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers een woon en eetkamer die aansluit op een open keuken met veel lichtinval.

Deze villa biedt alle comfort en tevens heeft u de mogelijkheid om de woning te personaliseren en aan te passen naar uw wensen, zoals de keuze van materialen en afwerking.
Het is ook mogelijk om een kelder te bouwen en te profiteren van 80 vierkante meter extra, ook kan u de keuze maken voor een villa met twee verdiepingen of een gelijkvloers.

Wat het verschil maakt is ongetwijfeld het indrukwekkende uitzicht over de hele baai van Altea en de Middellandse zee.

Het stadje Polop, ligt in het binnenland van de noordelijke Costa Blanca. De lokale economie is vooral gebaseerd op landbouw en toerisme. Het stadje is een genot om te verkennen u zult beloond worden met een aantal prachtige uitzichten. Op een heldere dag zie je recht naar Albir en Altea aan de kust en landinwaarts naar Callosa d’en Sarriá en de Sierra Bernia. Polop staat ook bekend bij wandelaars en beoefenaars van canyoning. Kortom, verbazingwekkende plekken, een ongelooflijke cultuur, levendige feesten die de gewoonten van de stad goed weerspiegelen, en een voortreffelijke gastronomie maken van Polop een unieke locatie om te wonen of van je vakantie te genieten.

De luchthaven van Alicante is slechts 40 minuten rijden.

Oppervlakte woning

115 m2

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Solarium JA

Oppervlakte grond

429 m2

  • Terras JA
  • Zwembad Optioneel

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.