Village en Resort Xeresa del Monte, Costa Blanca Noord

Valecia, Costa Blance Noord - Costa Blanca Noord

Vanaf 115.000

Beschrijving

Dit nieuwe complex in Xeresa, Costa Blanca Noord, bestaat uit 78 appartementen verdeeld in verschillende blokken die de rust en de kalmte garanderen en dit op slechts enkele minuten rijden van de stranden van Gandia, dit is tevens de dichtstbijzijnde stad waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals scholen, winkelcentra, sportcentra, grootwarenhuizen, … Het dorp is gelegen op een half uur van Valencia en 70 km van de luchthaven.

Het is heerlijk vertoeven in de aangelegde tuin met prachtige zwembaden. Het resort is toegankelijk voor mindervaliden door de aanwezige liften en aangelegde voetpaden. Het complex beschikt over een polyvalente ruimte voor bijeenkomsten en andere activiteiten. In de tuin vinden we verder ook voorzieningen voor boules / petanque en een speeltuin voor de allerkleinsten.

De appartementen, met 2 of 3 slaapkamers, hebben een zeer handige indeling, allemaal met zeezicht, ruime terrassen waarbij u de binnenruimte met de buitenwereld kunt integreren. De keuken is volledig geïnstalleerd. Alle appartementen hebben een ondergrondse parkeerplaats met berging.

Oppervlakte woning

58 m2

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1

Oppervlakte grond

38 m2

  • Terras Ja
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.