Residentieel complex in Calpé met 37 appartementen

Costa Blanca Noord - Costa Blanca Noord

Vanaf 185.500

Beschrijving

Nieuw appartementencomplex in Calpé met zicht op de Ifach. Deze rots is is 332 m hoog en lijkt vanuit de verte vrij miniem. Maar zo klein is deze rots niet eenmaal je besloten hebt die te beklimmen. Vooral als het warm weer is. Maar de inspanning loont, want de prachtige vergezichten tijdens de wandeling zijn absoluut de moeite waard. Een van de beste uitzichten op de Costa Blanca zelfs!

De appartementen worden geleverd met hoogwaardige afwerking, inclusief gladde verf en dubbele beglazing, voor een perfecte isolatie van geluid en warmte en er wordt een akoestische isolatie tussen de woningen onderling voorzien. Dit garandeert het gevoel van rust en ruimte. Bovendien krijgt u de gelegenheid om uw woning tijdens de bouw van een persoonlijke touch te voorzien (kleur van de muren, keuken…). U beschikt over een ingerichte keuken met glaskeramiek, oven en afzuigkap. De badkamers hebben meubels, douchescherm en douche met regeneffect. De woningen zijn uitgerust met een gepantserde deur, complete inbouwkasten met bekleding en met schuifdeur. In de woonkamer is er elektrische zonnewering alsook een voorinstallatie van de airconditioning geïnstalleerd.

Er is een gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen en een speeltuin. Op het dak is er een unieke gemeenschappelijke plek: een chill-out ruimte uitgerust met gemeenschappelijke jacuzzi en pergola’s met veel groen om te genieten van de indrukwekkende uitzichten over de zee en de rots van Ifach.

Oppervlakte woning

65 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Solarium PENTHOUSE
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.