Pure luxe en verwennerij in Zuid-Spanje

Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 171.900

Beschrijving

Prachtige residentie gelegen op een uitzonderlijke locatie met uitzicht op de Middellandse Zee en de ongerepte stranden van Manilva, een prachtig gebied van de Costa del Sol in Zuid-Spanje. De ontwikkeling van zeer moderne twee- en drie slaapkamer appartementen is perfect gepositioneerd om te genieten van dit geliefde deel van de kust met verbazingwekkende uitzichten. Het Manilva-gebied ligt tussen Estepona in het oosten en Gibraltar in het Westen. Op minder dan 20 minuten bent u in de levendige badplaats Marbella, met zijn eigen charmante jachthaven. Het dorp Duquesa, ligt op slechts enkele minuten van de verkaveling, waar veel bars en restaurants te vinden zijn en waar je kunt ontspannen en genieten van de geweldige levensstijl.

De jachthaven van wereldklasse van Sotogrande is een korte rit in de andere richting waar enkele van de welvarendste families van Spanje hun vakantie doorbrengen.

De appartementen bieden een unieke woonstijl. Er is een gym, een spa met sauna, jacuzzi en een Turks bad. Op het dak wordt een volledige chill ruimte ingericht terwijl de kids zich kunnen vermaken in de spel/sociale lounge. Er zijn verschillende zwembaden waarbij één voorzien is van een apart kinderbad. Tevens is er in de tuin een kinderspeelplaats ingericht.

Oppervlakte woning

171.900 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1
  • Solarium PENTHOUSE
  • Terras JA
  • Zwembad JA

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.