Prachtige verkaveling op 600m van de kustschatten van Almeriá

Costa de Almeria, San Juan de los Terreros - Costa Almeria

Vanaf 175.000

Beschrijving

Prachtige verkaveling op 600m van de stranden van San Juan de los Terreros, gelegen tussen de grootsteden Murcia en Almeriá. Dit kustgebied wordt omgeven door natuurgebieden die behoren tot de stad Pulpí . Dit paradijs wordt omringd door de meest exclusieve stranden en baaien van de provincie Almeriá , er is ook een geweldige promenade te vinden met de hippe restaurants, ontspanning en amusement. Men treft er tevens kristalheldere baaien aan zoals die van Cala de los Cocedores, prachtig om er te vertoeven. In de omgeving vindt men verschillende sportfaciliteiten zoals voetbalvelden, paddletennisbanen, een duikcentrum en zelfs een uitgebreide 18-holes golfbaan vlakbij. Het historische karakter van de streek heeft ook grote legendes te ontdekken, het bezit een gevarieerd architecturaal erfgoed met oa het kasteel van San Juan de los Terreros een versterking van de achttiende eeuw met zijn prachtig uitzicht.

Er is keuze uit woningen met een eerste verdiep alsook woningen met enkel een gelijkvloerse verdieping. Het project heeft een avant – garde stijl met de hoogste normen van kwaliteit en oog voor detail. Deze woningen zijn samengesteld uit duurzame materialen die een geheel projecteren op zowel technisch, ecologisch en esthetisch vlak. We moeten ook de lichtinval van de woningen benadrukken, dankzij de grote ramen die bijdragen aan ruimtegevoel in huis.

De duplex-woning heeft een perceel van 150m2 , een flexibele, moderne en rationele verdeling , naast het hebben van drie slaapkamers met ingebouwde kledingkast , een toilet en een badkamer met de beste kwaliteiten, een grote woonkamer , elektrische rolluiken met een beveiligingssysteem, prive-zwembad en een parkeerplaats. De gelijkvloerse woningen staan op een perceel van 285 m2, hebben 3 slaapkamers met ingemaakte kasten, 2 badkamers, grote leefruimte, volledig geïnstalleerde keuken met alle nodige toestellen.

Contacteer ons voor meer info.

Oppervlakte woning

116 m2

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 1

Oppervlakte grond

150 m2

  • Terras JA
  • Zwembad JA

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.