Prachtige design villa met ongelooflijk mooie uitzichten

Polop, Alicante - Costa Blanca Zuid

Vanaf 395.000

Beschrijving

Moderne design villa voor minstens 6 personen met 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers een ruime living met moderne open keuken en kamerhoge brede ramen voor een perfecte connectie met het terras en het grote infinity zwembad. In de kelderverdieping van 100 m² hebt u een waskamer en ruimte om een cinema of gym in te richten. U kan er ook 2 extra slaapkamers met badkamer en living in maken om eventueel verhuren. Er is een garage of parkeerplaats aanwezig voor 2 wagens.

Er is keuze uit verschillende modellen gelijkvloerse of 2 verdiepingen tellende villa’s.

De villa ligt in een kleine urbanisatie in rustige straat temidden van de natuur. Hier vind u totale rust en kan u genieten van de prachtige uitzichten naar de bergen waar de villa tegen ligt of naar het zeezicht en uitzicht over het pittoreske Polop dorpje.

Polop is een prachtig dorp op 15 minuten rijden van Altea en Benidorm stranden. Het is een perfecte locatie om volledig tot rust te komen. Op 2 km vind u een commercieel centrum waar u alle faciliteiten vind zoals vele restaurants, tapas bars en supermarkten. Shopping center La Marina en pretpark Terra Mitica ligt op 15 minuten rijden.

Alicante luchthaven ligt op 45 minuten rijden.

Oppervlakte woning

457 m2

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2-3
  • Solarium JA

Oppervlakte grond

161 m2

  • Terras JA
  • Zwembad JA

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.