Prachtig project op een sublieme locatie in Casares

Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 269.000

Beschrijving

Een trendy complex in hedendaagse mediterrane stijl in Casares, aan de Costa del Sol bestaande uit verschillende woonblokken met elk hun eigen privacy. Uniek hier, is dat het project vlak aan een turquoise lagune ligt, van 1,4 hectare omringd door witte zandstranden en zwevende pontons. Dit is dan ook een paradijs is voor watersporters. U kunt hier paddle surfen, kanoën, zeilen, kitesurfen, windsurfen, enz … De eigenaars van dit resort, genieten het exclusieve gebruiksrecht van deze lagune.

Het is tevens heel milieuvriendelijk, er wordt gebruik gemaakt van ultrasone systeemtechnologie als onderdeel van de duurzame waterbehandeling. Er zijn tot honderd keer minder chemische additieven en er wordt slechts 2% van de energie gebruikt ivm traditionele zwembaden. Een pad gaat helemaal rondom de lagune zodat u kunt genieten van de natuurlijke omgeving en uitzichten terwijl u loopt, wandelt of fietst. Er is een zonneterras en er zijn ligzones, gemeenschappelijke voorzieningen, kleedkamers en douches.

De appartementen zelf zijn uiterst energiezuinig gebouwd en bieden een goede woonervaring: luchtige woonruimten met grote raampartijen staan rechtstreeks in contact met de balkons en terrassen. Alle appartementen hebben aparte berging, een ondergrondse garage en toegang via liften. Ze hebben airconditioning, centrale verwarming en satelliet televisie. De kwaliteit is afgestemd op het ontwerp van het interieur, zoals de ingerichte badkamers en de keukens met alle nodige toestellen.

Een prachtig ontwerp op een heel bijzondere locatie!

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Solarium PENTHOUSE
  • Terras JA
  • Zwembad Lagune

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.