Nieuwe zuidgericht complex in Estepona op enkele minuten van het strand

Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 149.000

Beschrijving

Groots, nieuw project in Estepona bestaande uit 110 woningen. Dit complex zal in twee fases worden gebouwd, de eerste fase is gestart in december 2018, afwerking wordt geschat op 24 maand. Er worden in de eerste fase 65 entiteiten gebouwd en 45 in de tweede.

De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 58 m2 en de 150 m2, gaande van 1 tot 4 slaapkamers. De terrassen variëren mee met de grootte van de woning en liggen tussen de 12 m2 en de 140 m2. Zowel de gelijkvloerse tuinappartementen als de penthouses genieten een privézwembad. De gemeenschappelijke ruimtes zullen een groot zwembad, een paddle-tennisbaan, een kinderspeelplaats en weelderige aangelegde tuinen omvatten.

De eigenschappen omvatten volledig ingerichte en uitgeruste keukens, vooraf geïnstalleerde airconditioning, parkeerplaats, 24-uursbeveiliging. De gebouwen zullen op het zuiden gericht zijn om het meeste uit het mediterrane weer te halen.

De locatie is ideaal en betekent dat u zich op slechts een korte afstand van alle lokale voorzieningen en de stranden van Estepona bevindt.

Prijzen zijn vanaf slechts € 149.000.

Oppervlakte woning

58 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Solarium PENTHOUSE
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.