Nieuwe appartementen in het prestigieuze Santa Rosalia

Santa Rosalía, Murcia - Costa Calida

Vanaf 219.000

Beschrijving

Deze appartementen voor minstens 4 personen liggen bij een fantastisch landschapszwembad in een knap aangelegde tuin, op 200m van het meer in Santa Rosalía. Deze appartementen bieden families alle comfort met twee slaapkamers en twee badkamers, zelfs drie slaapkamers in de hoekappartementen.

Ruime balkons of terrassen laten de bewoners genieten van de mooie omgeving. De penthouses hebben het mooiste uitzicht op La Reserva en de zee en bieden mogelijkheid om een buitenkeuken of jacuzzi te installeren.

Alle appartementen beschikken over een privé ondergrondse parkeergarage met een beveiligde berging hier heeft men ook beschikking over een pre installatie oplaad punt voor de elektrische auto.

Santa Rosalía ligt tussen Torre-Pacheco en kustplaats Los Alcázares. De stranden en boulevard van Los Alcázares liggen op nog geen 10 minuten rijden, verschillende voorzieningen op 5 minuten rijden. Golfen kunt u  op één van de 16 golfbanen in de regio. De internationale luchthaven van Murcia ligt op ongeveer 25 minuten rijden en de luchthaven van Alicante is een uurtje rijden.

Kortom een indrukwekkende en zeer geliefde plek om te verblijven in de Costa Cálida.

Oppervlakte woning

94 m2

  • Slaapkamers 2-3
  • Badkamers 2
  • Solarium Penthouses

Oppervlakte grond

123 m2

  • Tuin Gemeeschappelijk
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.