Natuurlijk, modern wonen op de flank van Sierra de las Nieves

Marbella, Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 460.000

Beschrijving

Het betreft een grootschalig en luxueus project op slechts enkele minuten van het bruisende Marbella en omgeven door natuurschoon met adembenemende, uitzichten op de Middellandse Zee. Deze prachtige verkaveling ligt tussen Ojén en Marbella en bestaat uit 3 verschillende fases met prachtige appartementen, elk met een ruime keuze aan ligging, uitzicht, buitenruimten, inrichting, etc. Alles is hier mogelijk!

Het ontwerp is gebaseerd op een hedendaagse, geavanceerde architectuur, waardoor iedere woning profiteert van optimaal natuurlijke lichtinval. De architectuur combineert moderne esthetiek, comfort en de allernieuwste voorzieningen afgewerkt met hedendaagse design.

Het project biedt een mix van ruime appartementen, penthouses en villa’s en wordt gebouwd over 50 hectare land. Het wordt met een lage bebouwingsdichtheid ontwikkeld en de meest moderne technieken voor wat betreft energiezuinigheid. De urbanisatie wordt voorzien van luxe recreatiefaciliteiten binnen een beveiligde, privé en exclusieve urbanisatie. Een perfecte keuze voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte, maar binnen een snelle en gemakkelijke toegang tot alles wat Marbella te bieden heeft.

Dit betreft een appartement uit fase 3.

De derde fase van het project, bestaat uit verbluffende 2 en 3 slaapkamer appartementen met royale buiten- en binnen leefruimtes. De inrichting en afwerking is ook hier naar eigen stijl en keuze, met stijlvolle tegels en vloeren die voor u zijn uitgekozen. De appartementen bieden stuk voor stuk een panoramisch uitzicht op de Andalusische heuvels en de Middellandse Zee. Er zijn twee buitenzwembaden, speelterreinen en toegang tot alle voorzieningen van de urbanisatie zijnde:

* supermarkt
* kinderclub
* postdienst
* sportschool
* spa
* restaurant
* social club met restaurant
* vijfsterrenhotel
* ruiterdorp met alle voorzieningen zoals stallingen en weilanden
* enz…

Oppervlakte woning

110 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.