More than just a view…

Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 270.000

Beschrijving

Op een paar minuten van de New Gold Mile, naast het beroemde gebied van Los Flamingos, vinden we deze stijlvolle, hedendaagse gated complex bestaande uit twee- en drie slaapkamerappartementen, penthouses en een kleine aparte site met drie slaapkamer woningen.

Het betreft hier een ultra-hedendaagse ontwikkeling gelegen op een verhoogde positie in vijf stijlvolle laagbouwpanden met een zuidwestelijke oriëntatie en een fenomenaal zicht over de Middellandse Zee. De woningen situeren zich ten zuiden van de appartementen en genieten stuk voor stuk een prachtig uitzicht op zee en de natuur. De prachtige stranden van deze kuststrook zijn er enkele van de mooiste van de streek…

Het geheel is heel centraal gelegen nabij het charmante dorpje Cancelada die een overvloed biedt aan voorzieningen, restaurants, golfbanen waaronder La Quinta, Los Flamingo’s en El Higueral. Als eigenaar heeft u toegang tot de exclusieve Santa Vista Club House biedt fantastische sociale en wellness faciliteiten zoals een binnenzwembad, een sauna en een eigen cafetaria.

Alles is perfect afgewerkt tot in de details met hoogwaardige materialen, ingemaakte kasten, oversized windows, een ondergrondse parking en overal wordt airco voorzien.

Prijzen reeds vanaf € 270.000 excl kosten

Contacteer ons voor meer info…

Oppervlakte woning

77 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Solarium Penthouse
  • Terras 22
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.