Mooie zuid gerichte appartementen tussen Marbella en Estepona

Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 271.000

Beschrijving

Een nieuwe ontwikkeling op een unieke locatie, dicht bij Estepona en Marbella. Dit exclusief boutique project bestaat uit slechts 34 hedendaagse appartementen en penthouses gebouwd op een rustige locatie. De moderne architectuur van het gebouw wordt perfect gecombineerd met de natuurlijke groene omgeving. Dit complex biedt luxueuze nieuwe appartementen, zuid georiënteerd, met prachtige zichten op de natuur en de bergen. De appartementen op de hoogste niveaus genieten op de koop toe nog een prachtig zeezicht.

In totaal telt het project 5 gebouwen elk ingedeeld in 3 verdiepingen met 6 tot 10 appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers. De beperkte beschikbaarheid en ruime gemeenschappelijke ruimtes dragen bij aan het exclusieve gevoel van dit nieuwe project.

Op het gelijkvloers vinden we duplex-appartementen met een kelderverdieping met natuurlijk daglicht, ideaal voor een fitnessruimte, een speelkamer of een extra slaapkamer.
De gelijkvloers appartementen zijn gebouwd op een verhoogde ligging tov het zwembad en de tuinen, waardoor een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en het terras over het zwembad en de tuinen naar de vallei daarbuiten gegarandeerd is. De gelijkvloers appartementen hebben ook een eigen privé tuin.

De grote slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de accommodatie en bieden uitzicht op de rustige, natuurlijke omgeving.

De appartementen op de eerste verdieping hebben een ruime woonruimte met een terras over de volledige breedte, op het zuiden gericht voor de hele dag zon en met een fantastisch uitzicht over het zwembad en de tuin naar het bos daarachter.

Contacteer ons voor meer info.

Oppervlakte woning

85 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.