Mooie bungalows op wandelafstand van het strand

Torre de la Horadada, Alicante - Costa Blanca Zuid

Vanaf 129.900

Beschrijving

PERFECT OM TE GENIETEN VAN EEN UNIEKE LEVENSSTIJL.

De elegante bungalows bevinden zich op de ideale plek om te genieten van een comfortabele zomervakantie, supermarkten en recreatiegebieden op slechts een paar meter van het resort.

We zullen kunnen genieten van de beste zomeravonden, wandelingen langs de kust, een pizza op de Plaza de La Torre en een groot aantal recreatiemogelijkheden die La Torre de la Horadada biedt.

Het resort is ontworpen om zijn bewoners een hoge kwaliteit van leven te bieden, met de ideale componenten om gezinnen te vermaken en met de nodige attracties om een ​​goede investering te zijn vanwege het hoge potentieel om een ​​goede rentabiliteit te behalen.

De bungalows op de begane grond bestaan ​​uit twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met open keuken, een grote galerij met toilet en een terras. Die op de bovenste verdieping hebben ook een vergelijkbare indeling met twee slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken, galerij met toegang tot het prachtige solarium met uitzicht op zee.

De residentie heeft grote garages voor auto’s en met een grote opslagcapaciteit.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan ​​uit een strandgedeelte rond een prachtig zwembad waarin een ander zwembad voor de kleintjes is geïntegreerd, evenals een speeltuin in de woonwijk. Voor sportliefhebbers hebben we een paddle-tennisbaan aangelegd.

De perfecte setting om het hele jaar door buiten te leven, en dat biedt comfort, service, plezier, sport en vooral een goede investering voor het hele gezin.

Oppervlakte woning

60 m2

  • Slaapkamers 2 tot 3
  • Badkamers 2
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.