Moderne luxe villa op Las Colinas

San Miguel de Salinas, Alicante - Costa Blanca Zuid

Vanaf 515.000

Beschrijving

Rust – unieke omgeving – kwaliteit – luxe – zuidgericht – privé zwembad – Golf & Country Club,… dit zijn enkele troeven van dit prachtige exemplaar.

Deze villa telt 3 slaapkamers, 2 badkamers en een extra gastentoilet. Er is een ruime open leefruimte met aansluitend de volledig ingerichte keuken. De grote raampartijen zorgen voor natuurlijk licht in de kamers. Er is rechtstreekse toegang tot het terras vanuit de leefruimte en de masterbedroom. De villa’s zijn gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De grondoppervlaktes gaan van 1.002 m2 tot 2.129 m2.

Las Colinas Golf & Country Club is gelegen tussen heuvels en dichtbij de zee en heeft een 18 holes golfbaan die door het 330ha bosrijke gebied loopt. De club behoort tot de beste resorts in Spanje en is uitgeroepen tot de beste golfbaan van Spanje door World Golf Awards ™ in zowel 2015 en 2016. Het resort biedt tevens ook andere sportfaciliteiten aan. Er is een natuurreservaat, enkele bars, restaurants, een clubhuis, fitnessruimte en veel meer…

Oppervlakte woning

137 m2

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2

Oppervlakte grond

1001 m2

  • Terras JA
  • Zwembad JA

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.