Moderne laagbouw in Benidorm met een magnifiek zeezicht

Costa Blanca Noord - Costa Blanca Noord

Vanaf 207.700

Beschrijving

Modern, beveiligd luxe resort met uitzicht op de Middellandse Zee. Alle appartementen zijn op een doordachte wijze ontworpen om zoveel mogelijk licht en zicht te bieden. De binnen- en buitenruimtes lopen in elkaar over om de voeling met de natuur te garanderen.

Er is keuze uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze zijn allemaal uitgerust met de modernste technologie om het comfort te verhogen: aero thermische klimaatbeheersing, thermische en akoestische isolatie, enz. Elke entiteit heeft grote terrassen. Er is een ondergrondse garageplaats inbegrepen in de prijs.

U kan ten alle tijden genieten van de vele faciliteiten, zoals de groene zones, de sportterreinen, minigolf, jeu de boules, paddle, fitnessruimte, verwarmde binnen- en buitenzwembaden, jacuzzi, sauna, kinderspeelruimtes, gourmetkamer,… Er is overal aandacht besteedt aan de toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Het resort heeft prachtige uitzichten op de baai van Benidorm, een opgewekte stad, bekend om zijn entertainment evenals een grote selectie aan internationale restaurants.

De ligging is op 40 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Oplevering eind 2020.

Oppervlakte woning

79 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Solarium Penthouse
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.