Luxueus project met zeezicht tussen Marbella en Benahavis

Benahavís, Málaga - Costa del Sol

Vanaf 699.000

Beschrijving

Tussen Marbella en Benahavis vinden we deze adembenemende parel met panoramische uitzichten over de Middellandse Zee.

Vanuit de verhoogde positie net boven de karakteristieke Golfvallei van Marbella, liggen de golfbanen van Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas en Aloha voor de deur. Hier ervaart u luxe en eigentijdse levensstijl op een exclusieve locatie.

De ultramoderne gebouwen zijn prachtig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en profiteren ten volle van het geweldige uitzicht. Het project ligt op korte en gemakkelijke afstand van de stranden en de stadscentra in de buurt.

Er is telkens keuze uit 2 of 3 slaapkamerappartementen met een zeer ruime leefruimte en open keuken een interieur om van weg te dromen… Hier heerst absoluut een unieke sfeer… De plannen zijn zorgvuldig bestudeerd om het gebruik van de royale binnenruimten en natuurlijk licht te optimaliseren en dit om oa de privacy van elk appartement te waarborgen.

Een Luxueus project met fantastisch panoramisch berg-, zee- en golfzichten, zuid gerichte terrassen, verwarmd binnenzwembad, gemeenschappelijk buitenzwembad, spa en gym.

Als extra troef is er ook een full service concierge dienst die volledig tot uw beschikking staat en helpt met al uw wensen, van het organiseren van uw reserveringen, het vullen van uw koelkast bij aankomst, uw kleding naar de droogkuis brengen, de organisatie van vervoer tot en met het onderhoud van uw woning. Er is een ondergronds parking voorzien voor 2 wagens en alles staat onder 24 uur beveiliging.

✅  Uniek uitzicht
✅  Verwarmd binnenzwembad
✅  Verhuurdienst

Oppervlakte woning

163 m2

  • Slaapkamers 2-3
  • Badkamers 2-3
  • Solarium Penthouse

Oppervlakte grond

204 m2

  • Tuin Gemeenschappelijk
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.