Luxe villa op prachtige locatie

Cancelada, Málaga - Costa del Sol

Vanaf 1.225.000

Beschrijving

Deze villa staat op een ruim maar overzichtelijk perceel dat is verdeeld en ontworpen om privacy te garanderen en een prachtig uitzicht over het omliggende platteland en de nabijgelegen zee te bieden. De open leefruimte nodigt het natuurlijke licht uit om de kamers binnen te komen, waardoor een sfeer van modern open natuurleven ontstaat.

Het panoramische terras en het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee zijn speciaal voor deze exclusieve ontwikkeling.

Deze villa heeft 3 slaapkamers een mastersuite op de begane grond met een prachtige buitendouche, een inloopkast en een eigen tuin.
Twee slaapkamer suites met inloopkasten en panoramische terrassen bevinden zich op de eerste verdieping. De kelderverdieping is volledig ingericht met een cinema, storage en gym.

Tevens is er de mogelijkheid om de woning uit te breiden en een extra 4e slaapkamer te creëren.

Vanaf deze plek, die de binnenruimte en het comfort vergroot om optimaal te profiteren van het aangename klimaat van Marbella, het hele jaar door, is het slechts een paar stappen naar het privézwembad, omgeven door prachtige gazons en duurzame tuinen.

Alle voorzieningen zijn op loopafstand van het dorp Cancelada en op korte rijafstand van Estepona, San Pedro en het beroemde Puerto Banus de haven van Marbella.

Oppervlakte woning

413 m2

  • Slaapkamers 3-4
  • Badkamers 2
  • Solarium JA

Oppervlakte grond

483 m2

  • Terras JA
  • Zwembad JA

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.