Luxe project met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee

Marbella, Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 990.000

Luxe appartement met zwembad, nachtbeeld

Beschrijving

Het betreft een grootschalig en luxueus project op slechts enkele minuten van het bruisende Marbella en omgeven door natuurschoon met adembenemende, uitzichten op de Middellandse Zee. Deze prachtige verkaveling ligt tussen Ojén en Marbella en bestaat uit 3 verschillende fases met prachtige appartementen, elk met een ruime keuze aan ligging, uitzicht, buitenruimten, inrichting, etc. Alles is hier mogelijk!

Het ontwerp is gebaseerd op een hedendaagse, geavanceerde architectuur, waardoor iedere woning profiteert van optimaal natuurlijke lichtinval. De architectuur combineert moderne esthetiek, comfort en de allernieuwste voorzieningen afgewerkt met hedendaagse design.

Het project biedt een mix van ruime appartementen, penthouses en villa’s en wordt gebouwd over 50 hectare land. Het wordt met een lage bebouwingsdichtheid ontwikkeld en de meest moderne technieken voor wat betreft energiezuinigheid. De urbanisatie wordt voorzien van luxe recreatiefaciliteiten binnen een beveiligde, privé en exclusieve urbanisatie. Een perfecte keuze voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte, maar binnen een snelle en gemakkelijke toegang tot alles wat Marbella te bieden heeft.

Dit betreft een appartement uit fase 1.

Fase 1 van het project bestaat uit 20 prachtig ingerichte appartementen, allen met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Door de verhoogde ligging van dit gebouw heeft het een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. De appartementen worden afgewerkt door de bekende interieurarchitect Pedro Peña en hebben een ruim open interieur. Het interieur staat in directe verbinding met de natuur omwille van de ruime terrassen, solariums en weelderige privétuinen. De appartementen hebben een privé buitenzwembad (infinity pool met waterval). Naast de eigen voorzieningen hebben de bewoners volledige toegang tot alle voorzieningen van de urbanisatie zoals:

* supermarkt
* kinderclub
* postdienst
* sportschool
* spa
* restaurant
* social club met restaurant
* vijfsterrenhotel
* ruiterdorp met alle voorzieningen zoals stallingen en weilanden
* enz…

Oppervlakte woning

198 m2

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Terras JA
  • Zwembad Privé

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.