Luxe complex pal aan het strand van Benitachell, tussen Jávea en Moraira

Costa Blanca Noord, Benitachell - Costa Blanca Noord

Vanaf 483.000

Beschrijving

Dit luxecomplex in Benitachell ligt in de urbanisatie Cumbre del Sol. Deze heeft internationale erkenning gekregen dankzij de ligging en de spectaculaire zeezichten. Een werkelijk perfecte plaats voor diegene die in een luxe privé woonwijk aan zee van het mediterraanse klimaat en prachtige zonsopgangen willen genieten.

De appartementen onderscheiden zich vanwege hun moderne, elegante ontwerp en hun grote oppervlaktes. Er is keuze uit twee modellen nl een appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers of met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen zijn zeer geschikt om er het hele jaar te wonen of om er tijdens de vakanties te genieten, dankzij een doordachte indeling en een volledige inrichting met vloerverwarming, airconditioning, domotica, houten of keramiek bekleding, planken vloer op het terras, op maat gemaakte badkamermeubels …

Er is een gemeenschappelijke zone met een infinity buitenzwembad die u laat genieten van de magnifieke zichten. Er is tevens een wellness zone met een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, Turks bad, sauna en al het nodige om te kunnen relaxen. Er zijn parkingplaatsen aan de achterzijde van het gebouw.

Prijzen vanaf €513.000!

Aarzel niet om contact op te nemen!

Oppervlakte woning

106 m2

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Solarium Penthouse
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.