Kleine verkaveling van 6 eigentijdse villa’s in Campoamor

Costa Blanca Zuid - Costa Blanca Zuid

Vanaf 1.100.000

Beschrijving

Deze eigentijdse nieuwbouw bestaat uit drie etages. Op het gelijkvloers vinden we een ruime leefruimte, geïnstalleerde keuken, gastentoilet en een slaapkamer met en-suite badkamer. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en twee badkamers, op de tweede etage vinden we een solarium, een toilet en een zomerkeuken. De verdiepingen zijn verbonden door een lift. Alle kamers van het huis zijn ontworpen om maximaal comfort en functionaliteit te bieden.

De verkaveling die in Campoamor gelegen is, ligt op 1 km van de prachtige stranden “La Glea en Aguamarina” met lange promenades en jachthavens. Er is keuze tussen 6 plots, de oppervlaktes variëren tussen de 500 m2 en de 614 m2.

Op minder dan 5 km heeft u drie uitstekende 18-holes golfbanen tot uw beschikking: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor en Golf Las Ramblas de Campoamor.

Vanaf zo’n geweldige locatie kunt u profiteren van de fantastische faciliteiten die dit gebied te bieden heeft, zoals uitstekende winkels van La Zenia Boulevard, een breed scala aan internationale restaurants.

Contacteer ons voor meer info.

Oppervlakte woning

230 m2

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 4
  • Solarium JA

Oppervlakte grond

500 m2

  • Terras JA
  • Zwembad JA

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.