HERVERKOOP van een UNIEK Frontline Beach appartement

Vila Joiosa, Alicante - Costa Blanca Noord

Vanaf 425.000

Beschrijving

Dit UNIEK appartement bevindt zich, in het ondertussen wel bekende Blue Line complex, Villajoyosa op wandelafstand van het centrum en de mooi stranden van dit dorpje.
Dit prachtig en ruim appartement, 100m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers, voor minstens 4 personen heeft een zeer mooie en ruime woon en eetkamer met een volledig ingerichte keuken (hoogwaardige Siemens toestellen). De ligging van dit appartement is werkelijk UNIEK te noemen, kom het zien en koop!

Frontline Beach met zee en bergzichten. Op het gelijkvloers bevindt zich een verhuurservice die, indien gewenst, uw appartement zorgeloos verhuurt de periode die u zelf kiest. De belangrijkste werkzaamheden met betrekking tot de verhuur zijn: 24/7 beschikbaar, de gasten ontvangen, sleutelbeheer, rondleiding in het appartement, verzorging van bed en bad linnen, eindinspectie, eindschoonmaak en de volledige financiële en administratieve afwikkeling.

Vila Joiosa is gelegen aan de Costa Blanca tussen Benidorm en Alicante. De Costa Blanca heeft het mooiste weer en het gezondste klimaat van het Middellands Zee gebied met zo’n 320 dagen zon per jaar.

La Vila Joiosa is de hoofdstad van de streek La Marina Baixa en telt circa 33.000 inwoners. Het dorp heeft een lange zeevaartraditie en dit weerspiegelt zich nog in de vele pastelgekleurde vissershuisjes die aan het strand te zien zijn. De chocoladeindustrie heeft hier ook een voet aan land gezet. In de nabije omgeving vind je ook vele bars en restaurants, attractieparken, dierentuinen en alle nodige faciliteiten voor een zorgeloze vakantie.

EIGENSCHAPPEN:

– Hoogwaardige afwerking
– Siemens toestellen
– Volledig instapklaar inclusief meubels en huisraad
– Volledige ontzorging door de verhuurservice
– 100m2 ruim
– Terras van 30m2
– Terrasmeubelen ook inclusief
– 24/7/365 receptie

Oppervlakte woning

100 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Terras 30m2
  • Zwembad Gemeenschappelijk en verwarmd

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.