Exclusief wooncomplex in Estepona vlakbij Valle Romano Golf & Resort

Costa Del Sol, Estepona - Costa del Sol

Vanaf 269.100

Beschrijving

Dit exclusief wooncomplex in Estepona ligt aan de voet van Valle Romano Golf & Resort en is afgesloten om de veiligheid van de bewoners te garanderen. Het herbergt in totaal 190 woningen met 1, 2, of 3 slaapkamers in 8 laagbouw blokken. Het ontwerp bezit een strak en eigentijds lijn en er is heel veel aandacht besteed aan privacy. Elk appartement heeft een ruim terras met panoramische uitzichten op de Middellandse Zee. De gelijkvloerse appartementen beschikken allen over een private tuin. De penthouses genieten van een solarium, perfect om te genieten van de zonsondergangen van Estepona.

Er zijn 2 gemeenschappelijke zwembaden aanwezig, een fitnessruimte en mooi aangelegde tuinen met inheemse planten en bomen. De units zijn ontworpen met oog voor detail en bezitten grote, moderne en functionele ruimtes. De grote raampartijen zorgen ervoor dat het binnen-buitenleven volledig tot zijn recht komt. De glazen balustrades zorgen ervoor dat het fenomenale zicht u niet ontnomen wordt.

Er is nog keuze van binnentimmerwerk, verfkleuren en het meubelpakket van de keuken heeft 3 opties.

Estepona zelf heeft een breed scala aan diensten zoals ziekenhuis, scholen, grootwarenhuizen, apotheken, enz. Tevens zijn er tal van recreatieve activiteiten nl golfclubs, winkelcentra, bioscopen, jachthaven, restaurants enz…

Prijzen vanaf € 129.600 voor een appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Oppervlakte woning

113 m2

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Solarium Penthouse
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.