Luxe appartementen in het exclusieve gebied van Benahavis

Costa Del Sol, Málaga - Costa del Sol

Vanaf 470.000

Beschrijving

Dit is een uniek project met luxe appartementen en penthouses voor minstens 8 personen met twee, drie en vier slaapkamers, met een oriëntatie op het zuiden en een spectaculair uitzicht op zee, omgeven door rustige mediterrane tuinen. Het gehele project bestaat ​​uit 50 appartementen verdeeld over 5 zuidgerichte gebouwen die de privacy garanderen. De appartementen met twee en drie slaapkamers beschikken over twee badkamers en bevinden zich op het gelijkvloers en de tussenverdiepingen. De lichte, ruime open interieurs zijn zowel modern als neutraal, in tonen die het natuurlijke licht naar binnen laten stromen.

Alle slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige inbouwkasten en komen uit op ruime terrassen met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. De appartementen met vier slaapkamers zijn penthouses en hebben drie volwaardige badkamers. De penthouses hebben verder een groot solarium om te genieten van de rust en de zonsondergang.

Dit project is gelegen in het exclusieve gebied van Benahavis aan de Costa del Sol, met de glamoureuze boetieks van Marbella en de stijlvolle jachthaven van Puerto Banus op 10 minuten afstand en omringd door enkele van de beste golfbanen in de omgeving, waaronder El Higueral – een prachtige 9-holes baan langs de oevers van de Guadalmina rivier, evenals Los Arqueros en La Quinta.

Oppervlakte woning

112 m2

  • Slaapkamers 2-4
  • Badkamers 2
  • Solarium PENTHOUSE

Oppervlakte grond

157 m2

  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.