Appartementen en penthouses in Benahavis op 10 minuten van Marbella

Benahavis, Costa Del Sol - Costa del Sol

Vanaf 235.000

Beschrijving

Appartementen en penthouses met panoramisch uitzicht op golfbanen, bergen en zee. Heel rustig gelegen en op slechts enkele minuten van Benahavis waar alle nodige faciliteiten te vinden zijn. Nueva Andalucía en Pureto Banús liggen in de nabije omgeving. Op 10 minuten bent u op het strand van Marbella. Daarnaast zijn er voor de golfliefhebbers meer dan 13 wereldbekende golfbanen gelegen in het gebied rondom.

Een residentieel klein complex met slechts 45 woningen die een elegant en tijdloos ontwerp hebben dat samenvloeit met de natuurrijke omgeving. Er is keuze tussen 2, 3 of 4 slaapkamers, verdeeld over 3 verdiepingen. De appartementen zijn gelegen op het zuiden/zuidwesten en bieden een overvloed aan daglicht dankzij de keuze van grote ramen. Bovendien hebben de appartementen ruime terrassen met een panoramisch uitzicht, volledig ingerichte keuken met merktoestellen een berging en airconditioning. De penthouses hebben grote zonneterrassen en de gelijkvloerse appartement een privé-tuin of terras van minstens 100 m2. Er is voor elk appartement een staanplaats voorzien alsook een berging ondergronds.

De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een groot zwembad met terras rondom en tuinen met inheemse planten. Er is een fitnessruimte aanwezig en is voor alle bewoners beschikbaar. Het moderne complex is rondom afgesloten voor veiligheid en comfort.

Oppervlakte woning

74 m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Solarium PENTHOUSE
  • Terras JA
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.