Nog 3 frontline beach appartementen in La Vila Joiosa, Alicante

Costa Blanca Zuid, Alicante - Costa Blanca Noord

Vanaf 250.000

Beschrijving

Exclusieve verkoop van een gloednieuw eigen concept!
http://www.blue-line-residence.com

LAATSTE STUKS BESCHIKBAAR VANAF €165.000

Een uniek project langs de kustlijn van La Vila Joiosa met directe toegang tot het strand. Dit prachtige project wordt in 2 fases gebouwd, eerste fase biedt 30 unieke appartementen, allen met panoramisch zeezicht. De tweede fase bestaat uit 35 appartementen. Er is telkens keuze uit 1 of 2 slaapkamers.

Op het gelijkvloers van fase I, bevindt zich een verhuurservice die, indien gewenst, uw appartement zorgeloos verhuurt de periode die u zelf kiest. De belangrijkste werkzaamheden met betrekking to de verhuur zijn: 24/7 beschikbaar, de gasten ontvangen, sleutelbeheer, rondleiding in het appartement, verzorging van bed en bad linnen, eindinspectie, eindschoonmaak en de volledige financiële en administratieve afwikkeling.

Vila Joiosa is gelegen aan de Costa Blanca tussen Benidorm en Alicante. De Costa Blanca heeft het mooiste weer en het gezondste klimaat van het Middellands Zee gebied met zo’n 320 dagen zon per jaar.

La Vila Joiosa is de hoofdstad van de streek La Marina Baixa en telt circa 33.000 inwoners. Het dorp heeft een lange zeevaartraditie en dit weerspiegelt zich nog in de vele pastelgekleurde vissershuisjes die aan het strand te zien zijn. De chocoladeindustrie heeft hier ook een voet aan land gezet. In de nabije omgeving vind je ook vele bars en restaurants, attractieparken, dierentuinen en alle nodige faciliteiten voor een zorgeloze vakantie.

Oppervlakte woning

50 tot 85m2

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Terras 12 tot 15m2
  • Zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.