Uniek project langs de kustlijn in La Vila Joiosa, Alicante

La Marina Baixa, Alicante - Costa Blanca Noord

Vanaf 395.000

Beschrijving

Exclusieve verkoop van een gloednieuw eigen concept!
http://www.blue-line-residence.com

65 magnifieke frontline beach appartmenten in La Vila Joiosa met directe toegang tot het strand. La Vila Joiosa is gelegen aan de Costa Blanca tussen Benidorm en Alicante. De Costa Blanca heeft het mooiste weer en het gezondste klimaat van het Middellands Zee gebied met zo’n 320 dagen zon per jaar.

La Vila Joiosa is de hoofdstad van de streek La Marina Baixa en telt circa 33.000 inwoners. Het dorp heeft een lange zeevaartraditie en dit weerspiegelt zich nog in de vele pastelgekleurde vissershuisjes die aan het strand te zien zijn. De chocoladeindustrie heeft hier ook een voet aan land gezet. In de nabije omgeving vind je ook vele bars en restaurants, attractieparken, dierentuinen en alle nodige faciliteiten voor een zorgeloze vakantie.

Dit prachtige project wordt in 2 fases gebouwd, eerste fase biedt 30 unieke appartementen, allen met panoramisch zeezicht. Er zijn verschillende types appartementen beschikbaar.

Op het gelijkvloers van fase I, bevindt zich een verhuurservice aan die, indien gewenst, uw appartement zorgeloos verhuurt de periode die u zelf kiest. De belangrijkste werkzaamheden met betrekking to de verhuur zijn: 24/7 beschikbaar, de gasten ontvangen, sleutelbeheer, rondleiding in het appartement, verzorging van bed en bad linnen, eindinspectie, eindschoonmaak en de volledige financiële en administratieve afwikkeling.

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Solarium 80 m2
  • Terras 42 m2
  • zwembad Gemeenschappelijk

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Wij staan voor u klaar!
Contacteer ons

Ons doel als Spaanse vastgoedmakelaars is om de droom waar te maken van
ieder die op zoek is naar een woning onder de Spaanse zon.